Gevelbekleding die past bij de stijl van uw woning
Uw gevel in een nieuw jasje

Goede gevelbekleding te Lier zorgt voor optimale bescherming tegen de vaak gure weersomstandigheden waarmee we in België vaak moeten afrekenen. Bovendien zorgt gevelbekleding ervoor dat het onderhoud vergemakkelijkt en de waarde van uw woning stijgt.

Leien en sidings

Leien kunnen gebruikt worden voor bekleding van uw dak en gevel. Ze bieden tal van mogelijkheden want er zijn leien met klassieke, rechte randen maar er zijn er ook waarvan de randen afgerond zijn. Zowel bij moderne als bij klassieke woningen kunnen ze toegepast worden. Sidings zorgen dan weer voor het verkrijgen van decoratieve effecten en bieden tevens een duurzame bescherming.

Hout of Trespa

Hout is een natuurlijke materiaalsoort en dit geeft uw woning een warme uitstraling. Hout werkt tevens zeer isolerend en dus is dit een ideale vorm van gevelbekleding voor wie wenst te besparen op stookkosten. De isolerende waarde kan nog versterkt worden door naast de gevelbekleding, nog een extra isolatielaag aan te brengen. Trespa daarentegen is een mix van op hout gebaseerde vezels en thermohardende harsen die zorgen voor een stabiele, dichte plaat met een goede sterkte-gewichtsverhouding. De ontwerpmogelijkheden bij Trespa zijn nagenoeg onbeperkt.

Contact

Hulp nodig om de juiste gevelbekleding voor uw huis te Lier te kiezen? Aarzel niet om hulp te vragen en neem vandaag nog contact op.

Heeft u een vraag?

contact