Dakisolatie met divers aanbod isolatiematerialen
Goed voor milieu en portemonnee

Een groot deel van de warmte in uw woning zal ontsnappen via het dak als er geen dakisolatie aanwezig is. Opteer dan ook meteen voor het aanbrengen van dakisolatie voor uw woning te Lierde en ontdek hoeveel u zult besparen op uw energiefactuur!

Nieuwe en oudere daken

Zowel bij oudere als bij nieuwe daken dient er zorgvuldig geïsoleerd te worden volgens de regels van de kunst. Ik gebruik isolatieplaten en spijkerflensdekens om het dak op een correcte manier te isoleren. Afhankelijk van de vorm van het dak kan er zelfs een combinatie zijn indien gewenst.

Premies

Momenteel geeft de overheid nog steeds premies voor dakisolatie te Lierde maar volgens veel bronnen zal dit niet blijven duren. Zo snel mogelijk laten isoleren is dus de boodschap indien u nog van deze voordelen wenst te genieten. Ik help u graag bij het invullen van uw premieaanvraag.

Contact

Bent u overtuigd van het feit dat uw dak zo snel mogelijk dient geïsoleerd te worden? Wacht dan niet langer en vraag meteen een afspraak aan. Ik kom vrijblijvend bij u langs om alle wensen uitvoerig te bespreken en een correcte offerte op te maken. Het plaatsen van dakisolatie kan uitgevoerd worden in combinatie met dakwerken maar dit is geen verplichting.

Heeft u een vraag?

contact