Dakgoten in koper of zink
Esthetisch en praktisch

Bij het herstellen of plaatsen van een dak komt er nagenoeg altijd ook koper- en zinkwerk kijken. Dit is een niet te onderschatten werk want een goede afvoer van het regenwater is van groot belang om vochtproblemen en schimmels te voorkomen.

Zink

Zink wordt meestal gebruikt voor dakgoten omdat het een zeer lange levensduur van gemiddeld 50 tot 60 jaar heeft. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is optimaal en dat maakt zink dus het ideale materiaalsoort. Ook het onderhoud is eenvoudig en zink kan perfect gerecycleerd worden en is dus duurzaam.

Koper

Koper is aan een flinke opmars bezig. Ondanks het feit dat koper duurder is dan zink, kiezen heel wat mensen meer en meer voor deze materiaalsoort. Koper zorgt voor een authentieke uitstraling en is bovendien zeer duurzaam. Wie dakgoten in koper plaatst aan zijn woning te Lierde, hoeft voor de rest van zijn leven er niet meer naar om te kijken.

Contact

Bent u er nog niet uit of u nu zult kiezen voor zink of koper voor uw dakgoten te Lierde? Bel of mail mij gerust en ik help u verder met gericht advies. Op die manier komen we tot een passende oplossing voor uw woning.

Heeft u een vraag?

contact